Hívd elő a Csacsit!

Ismét készül a Sárga Szamár a Gombaszögi Nyári Táborba: tavalyhoz hasonlóan könyvsátorként fog működni, ahol olvasnivalót kölcsönözhetnek és vásárolhatnak majd a táborozók. Idén azonban bővül is sátor repertoárja: hagyományos sötétkamrás fotóműhely indul. 




Gyere már elő… hát ez nem igaz… Szereted az izgalmat? Bírod a szürke árnyalatait? Meg szeretnél kóstolni többféle vegyszert is? Ha igennel válaszolsz, akkor néked nálunk a helyed…

A fotóműhely a tábor egész időtartama alatt fog működni, és többféle módszerrel fogunk képet készíteni. A hagyományos filmes módszer mellett többféle régebbi eljárást is prezentálunk, mint a cianotípia vagy a nedves kollódiumos eljárás. A héten profi fotós is csatlakozik majd hozzánk. 


Sosem foglalkoztál még hagyományos fotós eljárásokkal? Ne aggasszon, szívesen megmutatjuk neked a mesterség csínját-bínját. Sőt, nem csak prezentálunk, hanem minden nap egy kihívást is tartogatunk számodra. Gyere! Fényképezz!


Hozzad el filmes gépedet, vagy amennyiben nincsen, porold le nagyszüleid, szüleid régi fényképezőgépét. Ha sem a padlás, sem a pince gyomra nem tartalmaz régi masinát, segítünk a beszerzésben. Utána nem marad más hátra, minthogy töltsd meg filmet, kattints, és hívd elő a Csacsit!


Ha szeretnél csatlakozni a Sárga Szamár fotóműhelyéhez a táborban, itt követheted az eseményt a facebookon, és arra kérünk, hogy ezen az űrlapon keresztül mindenképpen regisztrálj:


5 megjegyzés:

  1. Miért kell regisztrálni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves 444!44!44!!!
      A regisztrációban lehetőséged nyílik számunkra arra, hogy felvegyük veled a kapcsolatot, illetve sjaát igényedet fotóanyagokra ott tudod benyújtani :)

      Törlés
    2. Szia 444,
      ahogy Péter mondja, a regisztráció azért segít bennünket, hogy felmérjük körülbelül mennyi nyersanyagot kell beszereznünk, hogy tudjuk, a résztvevők közül kinek mire - fényképezőgépre, filmre, fotópapírra - lesz szüksége.

      Törlés
  2. Erdekes a dolog! Van mindenetek, amire szukseg lehet? Hogy kepzelitek a kepek megjeleniteset? Filmet elohivni es utana szkenelni, vagy hagyomanyos nagyitasokra is lesz lehetoseg? Ha tudok valamivel segiteni szoljatok ...

    VálaszTörlés